Νέος κύκλος μαθημάτων σκάκι

Διάφορες 2014

Από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ανακοινώνεται ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- από Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 αρχίζει (πάντα ΔΩΡΕΑΝ) νέος κύκλος μαθημάτων σκάκι, στους ίδιους χώρους και στα ίδια ωράρια που ήδη γίνονταν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εξαίρετος Καθηγητής ζατρικίου κ. Χ. Σιέμπος, πραγματοποιεί αποδοτική διδασκαλία και αγώνες εξάσκησης σκάκι:

  • στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαβρύτων (17.30-18.30),
  • Δημοτικό Καλαβρύτων (13.15-15.15),
  • Προαύλιο χώρο Γυμνασίου-Λυκείου Καλαβρύτων (15.30-17.30).

Ήδη από τον Δήμο Καλαβρύτων έχει γίνει δωρεάν παραχώρηση χώρου του τουριστικού περιπτέρου (επί της κεντρικής πλατείας Καλαβρύτων) για τις Εκδηλώσεις και τους αγώνες του ΣΕΠΟΚΕ. Ο χώρος ήδη φρεσκάρεται κατάλληλα (με την συμπαράσταση και του Δήμου της Μαρτυρικής μας Πόλης).

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες και όλους.

Υπενθυμίζεται ότι σε όσες(ους) παρακολουθούν τα μαθήματα ζατρικίου, προσφέρεται (επίσης ΔΩΡΕΑΝ), κατάλληλο πρόγραμμα ασκήσεων-εξάσκησης στο σκάκι, με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εμπέδωση εννοιών ζατρικίου και την προετοιμασία των αθλητών για τους διάφορους αγώνες σκάκι, αγώνες κατά τους οποίους τα Καλάβρυτα έχουν παρουσιάσει Πανελλαδικά (και κατά το πρόσφατο παρελθόν) εξαιρετικά
αποτελέσματα και διακρίσεις (πλασαρίσματα, κύπελλα και μετάλλια), αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται στον ΣΕΠΟΚΕ.

Σχετικές δημοσιεύσεις