Ευχαριστήριο Μήνυμα της Εικαστικού Κας Σοφίας Μητράκη, από την επίσκεψή της στα Μαρτυρικά Καλάβρυτα

Μητράκη

Αξιότιμε Πρόεδρε
Του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας [ ΣΕΠΟΚΕ ]  Δρα Νικόλαε Ραζή.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκλησή σας…

Αξιότιμε Πρόεδρε
Του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας [ ΣΕΠΟΚΕ ]  Δρα Νικόλαε Ραζή.
 
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκλησή σας  [Ημερ. 10/11 -11/11/2016]  με την σύμφωνη γνώμη των εκλεκτών συνεργατών σας – να επισκεφθούμε Σχολεία της περιοχής Καλαβρύτων και της Περιφέρειας.  [Δημοτικά , Γυμνάσια, Λύκιο],  το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων  [ΚΕΔΙΚ], τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Σκεπαστού. Σκοπός ήταν η ενημέρωση κυρίως των μαθητών για τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου, – έμπνευση της Γενικής Γραμματέως του ΣΕΠΟΚΕ Κας Κορίνας Γεωργιάδου, –  που είναι είναι ενταγμένος στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, και θα πραγματοποιηθεί στις 17-18/12/2016 στο ΚΕΔΙΚ.
Ευχαριστώ από καρδιάς και την Γ.Γ. του ΣΕΠΟΚΕ την εξαίρετη Κα Κορίνα Γεωργιάδου για την τόσο ζεστή υποδοχή.
Σας ευχαριστώ για την συγγλονιστική μοναδική εμπειρία της επίσκεψής και ξενάγησής μου στο  Μουσείο  Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, από τον άξιο συνεργάτη σας – Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου και του ΣΕΠΟΚΕ –  Κο Θεοδόση Παναγόπουλο- τον οποίο επίσης ευχαριστώ πάρα πολύ.                                       
Σας ευχαριστώ για την γνωριμία μου με τον Πρόεδρο του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος τον εκλεκτό Διανοούμενο -αλτρου’ι’στή,  Κο Χρήστο Φωτεινόπουλο κατά την επίσκεψη  μου στην κατοικία του και τον ευχαριστώ ολόψυχα για την ευγενική υποδοχή και για τα πολύτιμα ”Πνευματικά Δώρα” που μου πρόσφερε καθώς και την αξιόλογη σύζυγό του.
Παρακαλώ θα επιθυμούσα να διαβιβάσετε και τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στους- στις Υπευθυνους – ες  Εκπαιδευτικούς – που τόσο θετικά μας υποδέχτηκαν. Τους αναφέρω κατά  την σειρά  της επίσκεψής μου.
Δημοτικό  Καλαβρύτων              [Διεν/τρια        Κα    Αναστασία Φλογερά, Κ.Κ.  Δασ/λες, Δάσ/λοι.]
Λύκειο      Καλαβρύτων              [Λυκ/ρχης       Κος  Βασίλειος Σπανός,    Κ.Κ. Καθ/τριες, Καθ/τές.]
Γυμνάσιο  Καλαβρύτων              [Γυμ/ρχης        Κα    Ιωάννα  Ροδοπούλου Κ.Κ. Καθ/τριες, Καθ/ητές.]
Δημοτικό  Σκεπαστού                 [Διεν/τρια         Κα   Αθηνά  Μιχαλοπούλου, Κ. Δασ/λα.]
Γυμνάσιο  Κλειτορίας                  [Γυμ/ρχης        Κα   Βασιλική Παπουτσή,  Κ.Κ. Καθ/ριες, Καθ/ητές.]
Δημοτικό   Κλειτορίας                 [Διεν/τής           Κος Συμεών Λαμπρόπουλος, Κ.Κ. Δασ/λες, Δάσ/λοι
Επίσης   ΚΕΔΙΚ             [Διοικητικός  Διεν/τής Κος Νικόλαος Παπαχριστόπουλος.]
Πολιτιστικός Όμιλος Νέων Σκεπαστού  [Πρόεδρος Κος Γιώργιος Χριστόπουλος
                                                                   και Δάσκαλος χορού Κος Χρήστος Γιαννόπουλος.]
Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους τους εκλεκτούς Συνεργάτες σας Μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΠΟΚΕ και όλες-ους  όσες-ους συμβάλλουν στο σπουδαίο Έργο του.
Αγαπητέ Πρόεδρε Δρα  Νικόλαε Ραζή σας ευχαριστώ Θερμά επίσης, για την άψογη, ανιδιοτελή φιλοξενία, ξενάγηση και την επιστημονική σας ανταπόκριση όταν χρειάστηκε.
 Συνδιάστηκε ομιλία, ανοιχτή συζήτηση για την Τέχνη και προβολή έργων.
Σας ευχαριστώ θερμά γιατί μου δώσατε την ευκαιρία να προσεγγίσω κυρίως τους Νέους, με σημείο αναφοράς  την Τέχνη, που ασκεί – ως αισθητική έκφραση ζωής- ευεργετική επίδραση, συμβάλλει στην καλλιέργεια του πνεύματος ,τις αισθητικές αξίες της αρμονίας και της ισοροπίας..Πιστεύω μέσα από τα μηνύματα που προβλήθηκαν στις τρυφερές συνειδήσεις των παιδιών και όχι μόνο, απελευθερώθηκαν ιδανικά όπως Ελευθερία, Δικαιοσύνη και αρετές  που αποτελούν υγιή πρότυπα κυρίως για την διάπλαση των νέων.
Η  προσφορά σας είναι τεράστια με επίκεντρο τον άνθρωπο..  Με αγάπη και Υψηλό αίσθημα ευθύνης επιτελέσατε ένα ακόμη  σημαντικό Κοινωνικό, Εκπαιδευτικό  Πολιτιστικό έργο, ενάντια στην Πνευματική φτώχια την αδιαφορία και την μαζοποίηση..
Κάνετε ένα συνεχή Ευγενή Αγώνα, μία συνεχή αναζήτηση, μία συνεχή προσπάθεια, ειλικρινή, οικουμενική, έκφραση βαθιάς ανθρωποκεντρικής συνείδησης, έχοντας μια ανυποχώρητη πίστη στις αξίες με κέντρο βάρους τον άνθρωπο.
Η Στάση Ζωής σας χαρακτηρίζεται απο μία ψυχική δύναμη να βοηθήσετε, να βελτιώσετε, να τελειοποιήσετε, να πετύχετε υπέρβαση! Αποτελείτε ένα Χαρισματικό Άνδρα ,έχοντας συλληφθεί στην Πνευματική μήτρα της κοινωνίας συμμετέχοντας με πολύ σημαντικές δραστηριότητες, εμπνευσμένος και αγγελιοφόρος του καλού!
Για ένα καλύτερο κόσμο!
Με βαθιά και ειλικρινή εκτίμηση 
Σοφία Μητράκη
[Εικαστικός]                          
Υ.Γ. Θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας, όποτε εσείς κρίνετε ότι μπορώ να συμπλεύσω μαζί σας, στο Θεάρεστο Έργο που υπηρετείτε.
 

Σχετικές δημοσιεύσεις