Παραλήφθηκε το πρώτο σκίτσο για τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου

σκιτσο

Πολύ πριν λήξει η αντίστοιχη ημερομηνία (21/11/2016), παραλήφθηκε (μέσω ΕΛΤΑ) από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) το 1ο Σκίτσο για τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου, που θα πραγματοποιηθεί (υπό την Αιγίδα του Δήμου της Μαρτυρικής Πόλης των Καλαβρύτων και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας) στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων 17-18/12/2016, στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Πρόκειται για ωραιότατο (πρωτότυπο-ασπρόμαυρο) σκίτσο του Δασκάλου-Ζωγράφου κ. Μπάμπη Τσέλιου από Ν. Βράχα Σταυρού Λαμίας, σε μέγεθος Α4 (σύμφωνα με τις προδιαγραφές).

Στον ΣΕΠΟΚΕ υπάρχει αιτιολογημένη αισιοδοξία ότι η συμμετοχή και η ποιότητα του φετινού διαγωνισμού, θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία ‘μεταφέροντας’ το όνομα και την ιδέα της Μαρτυρικής Καλαβρυτινής γης σ’ όλο και περισσότερους πολίτες στην Ελληνική επικράτεια.

Η πρόσκληση για την δωρεάν συμμετοχή, παραμένει ανοικτή για όλες και όλους (αποστέλλοντας ταχυδρομικά Σκίτσο στην διεύθυνση Ν. ΡΑΖΗΣ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΛΤΟΥ-ΤΚ 25ΟΟΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΧΑΪΑΣ και λαμβάνοντας μέρος στις Δράσεις και Δραστηριότητες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού).

 

Σχετικές δημοσιεύσεις